top of page

Waar?

Gedurende de hele maand mei, en zelfs ook nog nadien, kan je al wandelend en fietsend meer te weten komen over klemtonen van onze christelijke arbeidersbeweging, én over je eigen gemeente of een voor jou onbekende streek. Alles helemaal coronaproof, uiteraard.

Hier kan je het aanbod in onze regio ontdekken. Nóg meer activiteiten checken én inschrijven indien nodig.

Samen met jou blijven we in beweging, ook na 100 jaar!

Wie het nog niet wist, móet het ontdekken. De regio Brussel-Halle-Vilvoorde heeft heel wat moois te bieden, er is verrassend veel groen op het wandelpad en er zijn bijzondere plekken en gebouwen te ontdekken. De randrondwandelingen van Okra regio Brussel nemen je er mee naartoe. Op een eenvoudige manier, met wegwijzers (die tot en met juni 2021 blijven hangen).

Naast de wegwijzers wordt elke wandeling voorzien van een wandelfiche, maar ook met een kaartje en gegevens van de wandeling op, maar ook met wat uitleg over belangrijke bezienswaardigheden. Je hebt je eigen gids dus mee in je achterzak.

We hebben ervoor gekozen om de wandelingen te beperken in lengte, zodat iedereen vlot kan deelnemen. De meeste wandelingen zijn rond de 5 km lang, ideaal dus voor een uur(tje) wandelplezier. Er is veel natuur te ontdekken. De wandelingen kan je gemakkelijk individueel of in beperkte groep maken.

Er zijn wandelingen in Zuid-Pajottenland, in Zenne en Zoniën, in de Denderstreek, in de Amberstreek, in de Hoppestreek, in de streek rond de A12, in de Breugelstreek, in de Witloofstreek, in de Druivenstreek, in het Hallerbos en in Brussel.

Je kunt de wandelfiches aanvragen bij Okra Regio Brussel via brussel@okra.be – 02 244 28 91.

Of je kan ze vinden op https://www.facebook.com/randrondwandelingen en op https://www.randrondwandelingen.com/

Randrondwandelingen

bottom of page